la ce facultate dau

La ce facultate să mă înscriu?

Ți-ai pus vreodată întrebarea asta? Inevitabil.

Ei bine, noi venim în ajutorul tău cu al doilea episod din Thobor Insights, unde avem ca și invitată pe Mihaela Ciuraru, fondatoarea Emthrive!

Unul dintre subiectele abordate va fi modul în care educația STEAM și multe alte activități extrașcolare pot contribui la alegerea unei cariere de succes. 🌟

De asemenea, echipa noastră pregătește multe surprize în privința orientării în carieră, așa că fiți cu ochii în patru pe paginile noastre.

Link-ul către meet: https://meet.google.com/dqh-fgsa-mqk

Ce este Thobor Insights?

Thobor Insights reprezintă o serie de interviuri inițiate de echipa de robotică pe care o susținem în acest an, parte din planul nostru de a reinvesti capacitatea noastră financiară în educație, dar mai ales în cea STEAM. Thobor încearcă prin toate activitățile lor să sublinieze importanța educației STEAM în diverse domenii și pentru a oferi informații relevante despre impactul acesteia în viața de zi cu zi a elevilor și tinerilor din România.

Interviul are loc online, unde echipa adresează atât întrebări invitatului, abordând educația din perspectiva experienței de viață a acestuia. Evenimentul se desfășoară sub forma unui Meet online, este înregistrat și transmis pe toate paginile noastre de social media, fiind menționat și în jurnalul echipei.

Thobor Insights oferă astfel o perspectivă cuprinzătoare asupra educației STEAM și contribuie la diseminarea informațiilor relevante.

Pentru cei ce își doresc să învețe mai multe din sfera STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Mecanică) o pot face chiar și pe Meditatii.ro la categoria de MatematicăChimieFizicăDesen Tehnic, Limba Engleză și multe altele anexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *