educatia steam si jurnalism

Educația STEAM și… jurnalism? Ionuț Pohrib @ Radio România Actualități

Hai să descoperim secretele legături dintre educația STEAM și jurnalism în al treilea episod al seriei Thobor Insights! 🎙️

Îl vom avea ca invitat pe Ionuț Pohrib sau Johann, așa cum îl știu ascultătorii săi de la Poiana lui Johann, jurnalist și realizator de programe la Radio România Actualități. 🖌️

Împreună vom analiza conexiunile dintre știință, tehnologie, inginerie, matematică, artă și curiozități lumii jurnalismului. 🤖

Împreună, joi de la ora 20:00, accesând link-ul https://meet.google.com/xcv-koad-cxn , vom lua parte la o discuție captivantă.

Ce este Thobor Insights?

Thobor Insights reprezintă o serie de interviuri inițiate de echipa de robotică pe care o susținem în acest an, parte din planul nostru de a reinvesti capacitatea noastră financiară în educație, dar mai ales în cea STEAM. Thobor încearcă prin toate activitățile lor să sublinieze importanța educației STEAM în diverse domenii și pentru a oferi informații relevante despre impactul acesteia în viața de zi cu zi a elevilor și tinerilor din România.

Interviul are loc online, unde echipa adresează atât întrebări invitatului, abordând educația din perspectiva experienței de viață a acestuia. Evenimentul se desfășoară sub forma unui Meet online, este înregistrat și transmis pe toate paginile noastre de social media, fiind menționat și în jurnalul echipei.

Thobor Insights oferă astfel o perspectivă cuprinzătoare asupra educației STEAM și contribuie la diseminarea informațiilor relevante.

Pentru cei ce își doresc să învețe mai multe din sfera STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Mecanică) o pot face chiar și pe Meditatii.ro la categoria de MatematicăChimieFizicăDesen Tehnic, Limba Engleză și multe altele anexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *