beneficiile educatiei steam asupra creierului

Beneficiile educației STEAM asupra creierului cu Ciprian Manea @ MENSA

Vrei să urmărești un interviu fascinant şi din care să descoperi lucruri noi? Să afli despre educația STEAM și să învingi starea de plictiseală printr-un ritm dinamic de conversație?

Te invităm miercuri, 17 Ianuarie, la ora 20:00 să discutăm despre “Beneficiile educației STEAM asupra creierului” împreună cu invitatul nostru, Ciprian Manea, responsabil regional zona est Mensa România. Pregătiți întrebările!💚

Link-ul către meet: https://meet.google.com/vmb-ibjq-muz

Ce este Thobor Insights?

Thobor Insights reprezintă o serie de interviuri inițiate de echipa de robotică pe care o susținem în acest an, parte din planul nostru de a reinvesti capacitatea noastră financiară în educație, dar mai ales în cea STEAM. Thobor încearcă prin toate activitățile lor să sublinieze importanța educației STEAM în diverse domenii și pentru a oferi informații relevante despre impactul acesteia în viața de zi cu zi a elevilor și tinerilor din România.

Interviul are loc online, unde echipa adresează atât întrebări invitatului, abordând educația din perspectiva experienței de viață a acestuia. Evenimentul se desfășoară sub forma unui Meet online, este înregistrat și transmis pe toate paginile noastre de social media, fiind menționat și în jurnalul echipei.

Thobor Insights oferă astfel o perspectivă cuprinzătoare asupra educației STEAM și contribuie la diseminarea informațiilor relevante.

Pentru cei ce își doresc să învețe mai multe din sfera STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Mecanică) o pot face chiar și pe Meditatii.ro la categoria de MatematicăChimieFizicăDesen Tehnic, Limba Engleză și multe altele anexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *